Wednesday, February 24, 2010

Tong beras...


Salam........meet again, nak tayang tong beras iza nie, dah lama dah iza buat,masa awal-awal start melukis balik...x ingat la plak, bulan bile..tahun bile. Ada 4 jenis buah kat tong tu, apple, lai, anggur & strawberry..iza tak tiru kat mana2,sume tu dtg dr dlm kepala yg sarat nih. Ada lagi satu tgh buat,tong beras yg besar...asal2 xde idea nk lukis pe kat tong besar tu, last2 tgh2 mlm, masa dok sorang tiba2 dpt idea bergolek2,..he3, kalau da siap leh ler ditayangkan...hmmmm, tak tau la bile leh siap...coz skrg ni tgh sibok dgn program. Program Nisa' la, Pasti lagi...& muslimat lagi,tp xpe krn minat "akan ku redah hutan & gua, ku curi masa ku buat jua" hi3! uhuk,uhuk..tu pantun berkerat-kerat namanyer,....belek-belek la yer. Thats all!..bye.

1 comment:

  1. as salam...masih ada jual tak tong beras ni...kalau ada pls email k ena enazamri@yahoo.com

    ReplyDelete

labels

Blog Archive